Προφυλάξεις για τη χρήση της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης της PET

August 4, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις για τη χρήση της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης της PET

Η προστατευτική ταινία σιλικόνης είναι ένα είδος προστατευτικής ταινίας της PET που διαμορφώνεται σύμφωνα με υψηλής θερμοκρασίας με ένα άλλο στρώμα του οργανικού χημικού επιστρώματος πηκτωμάτων πυριτίου στην αρχική ταινία της PET. Η προστατευτική ταινία σιλικόνης διαιρείται σε ενιαίος-πλαισιωμένη προστατευτική ταινία σιλικόνης, προστατευτική ταινία σιλικόνης δύο-στρώματος, και προστατευτική ταινία σιλικόνης τρεις-στρώματος.

 

Η προστατευτική ταινία σιλικόνης χρησιμοποιείται γενικά για να διατηρήσει την προστατευτική ταινία των ηλεκτρονικών επιδείξεων προϊόντων. Δεν έχει τον όρο της επεξεργασίας ακρίβειας και της επεξεργασίας εξώθησης, το μεγάλο επίπεδο καθαρότητας, καμία άσπρη διαφήμιση, την ομίχλη, την τρύπα άμμου, κανένα σχέδιο καλωδίων ανοξείδωτου, καμία γρατσουνιά, κ.λπ. Έχει τα χαρακτηριστικά της χαμηλής προσκόλλησης, της υψηλής προσρόφησης, της γρήγορης αυτόματης εξάτμισης ατμού, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, της καλής αντίστασης στις αναλυτικές χημικές οργανικές λύσεις, της εύκολα κοπής και punching, και λυσσασμένος μακριά χωρίς αναχώρηση των λεκέδων κόλλας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις για τη χρήση της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης της PET  0

 

Οι τέμνουσες εφαρμογές ταινιών συντήρησης σιλικόνης είναι πολύ ευρείες: όπως ο ψηφιακός εξοπλισμός, η περιγραφή ηλεκτρονικών συστατικών, εφαρμογές αυτοκινήτων, εγχώριες συσκευές, μετρίασε την παραγωγή και την επεξεργασία γυαλιού, την εκτύπωση και τη συσκευασία, τη διάγνωση και τη θεραπεία, κ.λπ.

 

Προστατευτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ταινιών σιλικόνης:
1. Υψηλή διαφάνεια και υψηλός σωλήνας εξάτμισης
2. Καλή προσκόλληση, κανένας λεκές κόλλας (μη εύκολος degumming), κανένα φάντασμα
3. Έχει τα χαρακτηριστικά της αντίστασης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, της καλής αντίστασης στην πλύση με τις οργανικές λύσεις, της χαμηλής προσκόλλησης, της υψηλής προσρόφησης, γρήγορα και αυτόματο defoaming, της εύκολης κοπής, της εύκολης διάτρησης, και κανενός λεκέ κόλλας μετά από λυσσασμένο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις για τη χρήση της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης της PET  1

Πλεονεκτήματα της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης:

1. Η διαφάνεια της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης είναι σχετικά υψηλή, και χρησιμοποιείται γενικά για τη συντήρηση της επιφάνειας επίδειξης. Σε αυτό το στάδιο, το τρεις-στρώμα 125 υψηλής ευκρίνειας ταινία που λέγεται συχνά στην αγορά χρησιμοποιεί την κόλλα σιλικόνης.

 

2. Η προστατευτική ταινία σιλικόνης έχει γενικά μια self-priming επίδραση, και μπορεί να διατηρηθεί σε μερικές σχετικά ομαλές και καθαρές επιφάνειες, όπως το τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί γυαλί καθρεφτών, τα όργανα ελέγχου, τα πλαστικά περιβλήματα, κ.λπ.

 

3. Επιπλέον, η προστατευτική ταινία σιλικόνης έχει επίσης το πλεονέκτημα ενός γρήγορου σωλήνα εξάτμισης, τόσοι πολλοί τον άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προστατευτική ταινία σιλικόνης κατά ένωση ενός οργάνου ελέγχου, επειδή δεν είναι όπως την προστατευτική ταινία του ακρυλικού φύλλου. Θα υπάρξουν πολλές φυσαλίδες, και η ζημία είναι μοναδική.

 

4. Το συγκολλητικότητα της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης είναι σχετικά σταθερό. Γενικά, δεν είναι εύκολο να παραχθούν οι λεκέδες κόλλας, και έχει μια ορισμένη πρακτική επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό σε ισχύ με υψηλής θερμοκρασίας.

 

5. Η αντιδιαβρωτική επίδραση της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης είναι επίσης σχετικά καλή, και μερικές αντιδιαβρωτικές περιοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

6. Η ισχυρή κόλλα της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης δεν παράγει τη σκόνη όπως την ακρυλική προστατευτική ταινία, έτσι ο καθαρός βαθμός δωματίων του είναι επίσης πολύ υψηλός.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις για τη χρήση της προστατευτικής ταινίας σιλικόνης της PET  2