Γραμμή Παραγωγής

Το εργοστάσιό μας, Changzhou που ενώνεται κερδίζει τη Co. πακέτων, το ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2019 είναι καταχωρημένο κεφάλαιο 10960000, καλύπτει έναν τομέα 20 στρεμμάτων, τομέας εγκαταστάσεων 12000 τετραγωνικών μέτρων. Το Changzhou που ενώνεται κερδίζει τη Co. πακέτων, το ΕΠΕ βρίσκεται σε Changzhou.

 

Με τους διάφορους τύπους μηχανημάτων κολλητικών ταινιών spunbond, η διαδικασία της παραγωγής μπορεί να είναι εύκαμπτη για να ταιριάξει με, και μπορεί καλύτερα να ικανοποιήσει την ανάγκη των πελατών, και μπορεί να είναι επί παραγγελία σύμφωνα με τις απαιτήσεις στα προϊόντα. Το εργοστάσιό μας έχει επίσης τις πλήρεις γραμμές ειδικών εξοπλισμών μετά από-τέρματος.

 

Τα προϊόντα μας είναι παντού Κίνα και έχουν εξαγάγει στην Ανατολική Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική, τη δυτική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας ect και τις περιοχές.

Είχαμε καθιερώσει ένα πλήρες σύστημα ποιοτικού ελέγχου και εγγύησης. Από τον εξοπλισμό επεξεργασίας στον εξοπλισμό δοκιμής, όλοι για εξασφαλίζουν ποιότητα των προϊόντων για τη ικανοποίηση πελατών. Με τη προηγμένη τεχνολογία, η άριστη επεξεργασία, άριστη ποιότητα, τελειοποιεί μετά από τις υπηρεσίες πώλησης. Τα πλαστικά machineries μας έλαβαν πολύ καλό ανατροφοδοτούν από όλες τις μεταπωλήσεις πελατών. Κολλάμε στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, της υπηρεσίας πρώτα, της συνεχών βελτίωσης και της καινοτομίας για να συναντήσουμε τους πελάτες» για διαχείριση και «μηά ατέλεια, μηές καταγγελίες» ως ποιοτικό στόχο.

CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

OEM / ODM

1. Μας στείλετε την εικόνα κολλητικών ταινιών σε.
2. Ο έλεγχος Technicist και σύρει μια διαδικασία προϊόντων στον πελάτη.
3. Ο πελάτης επιβεβαιώνει έπειτα επιλέγει τη μηχανή.
4. Συζητήστε τη μηχανή με τον πελάτη μέχρι επιτυγχάνει τις απαιτήσεις του πελάτη.
5. Το απόσπασμα πωλήσεων και στέλνει το βίντεο, εικόνα, παράμετροι στον πελάτη.
6. Ο πελάτης αγοράζει τη μηχανή και τακτοποιεί την κατάθεση.
7. Τακτοποιήστε ότι η παραγωγή στέλνει έπειτα στον πελάτη
8. Αφότου φθάνει η μηχανή ο πελάτης, το technicist μας πηγαίνει στον πελάτη να διορθώσει τη μηχανή.

 

CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Το Changzhou που ενώνεται κερδίζει τη Co. πακέτων, το ΕΠΕ μπορεί να παρέχει το σχέδιο mahine κολλητικών ταινιών βασισμένο στην απαίτηση πελατών.

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει όλα τα είδη χρωμάτων, πλάτη σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών του προϊόντος, παραγωγή και να κόψει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 

Η πείρα, η εμπειρία και το καινοτόμο technolog, οι δυνατότητες Ε&Α μας καλύπτουν την απαίτηση του πελάτη. Τα υψηλά επίπεδα των εξοπλισμών εφαρμοσμένης μηχανικής επιτρέπουν να παρασχεθούν τα τέλεια αποτελέσματα.

 

CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα