CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD

  • Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες ενωμένος κερδίστε
Αριθμός Υπαλλήλων 100~500
Ετήσιες πωλήσεις 20,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 70% - 80%

Εισαγωγή

Το Changzhou που ενώνεται κερδίζει τη Co. πακέτων, το ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματίας που κατασκευάζει το πλήρες σύνολο γραμμής παραγωγής κολλητικών ταινιών, όπως η μηχανή επιστρώματος κολλητικών ταινιών, τέμνουσα μηχανή ταινιών, ταινία που σκίζει τη μηχανή, ταινία που ξανατυλίγει τη μηχανή, μηχανή συσκευασίας ταινιών, ελεγκτής κολλητικών ταινιών και ούτω καθεξής. Έχουμε χορηγηθεί με το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας ISO9001 του κινεζικού κέντρου ποιοτικής πιστοποίησης για τα προϊόντα lmport και εξαγωγής.

Τα προϊόντα μας είναι παντού Κίνα και έχουν εξαγάγει στην Ανατολική Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική, τη δυτική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας ect και τις περιοχές.

Είχαμε καθιερώσει ένα πλήρες σύστημα ποιοτικού ελέγχου και εγγύησης. Από τον εξοπλισμό επεξεργασίας στον εξοπλισμό δοκιμής, όλοι για εξασφαλίζουν ποιότητα των προϊόντων για τη ικανοποίηση πελατών. Με τη προηγμένη τεχνολογία, η άριστη επεξεργασία, άριστη ποιότητα, τελειοποιεί μετά από τις υπηρεσίες πώλησης. Τα πλαστικά machineries μας έλαβαν πολύ καλό ανατροφοδοτούν από όλες τις μεταπωλήσεις πελατών. Κολλάμε στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, της υπηρεσίας πρώτα, της συνεχών βελτίωσης και της καινοτομίας για να συναντήσουμε τους πελάτες» για διαχείριση και «μηά ατέλεια, μηές καταγγελίες» ως ποιοτικό στόχο.

 

Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Πληροφορίες εργοστασίων:

 

CHANGZHOU ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ τη Co. ΠΑΚΕΤΩΝ, το ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας με το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή της γραμμής παραγωγής κολλητικών ταινιών, όπως η μηχανή επιστρώματος κολλητικών ταινιών, η τέμνουσα μηχανή ταινιών, η ταινία που σκίζουν τη μηχανή, η ταινία που ξανατυλίγουν τη μηχανή, η μηχανή συσκευασίας ταινιών, ο ελεγκτής κολλητικών ταινιών και τα ανταλλακτικά κ.λπ.

Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα, με το υποκατάστημα τοπικής υπηρεσίας οργάνωσης, έπαινος επιτευχμένο ποσοστό 100% πελατών. περισσότερο από 70% στην αγορά.

Οι εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη ικανοποίηση πελατών.

Το δίκτυο πωλήσεών μας καλύπτει περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας ανυπομονεί να χτίσει μια επιτυχή σχέση με τα elites.

 

Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2009, από την επίσημη είσοδο μέσα σε τη διεθνή αγορά, ο ετήσιος όγκος εξαγωγής έχει αυξηθεί σε ένα ποσοστό 30-50%, μέχρι το 2014, ο όγκος εξαγωγής έφθασε σε περισσότερα από 17 εκατομμύριο δολάρια, η εξαγωγή προϊόντων που αποτελέσθηκε περισσότερο από 80% των συνολικών πωλήσεων.

Στήριξη σε υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα, η προηγμένη τεχνολογία και η τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων, τα προϊόντα της επιχείρησης, με περισσότερο από 20, κατέλαβαν τη μεγάλη πλειοψηφία της εγχώριας αγοράς, οι ξένες αγορές αυξάνονται επίσης, περιλάβετε κυρίως: Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Τουρκία, Ρωσία, Βραζιλία, Νοτιοανατολική Ασία, όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Myanmar, η Μαλαισία, κ.λπ. Μέση Ανατολή, όπως το Ιράν, το Πακιστάν, κ.λπ. Και Αφρική και ούτω καθεξής.

Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:


1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και innoative προϊόντα μας για
πελάτες!!!

2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν τη νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε το α
μοναδικό σχέδιο των προϊόντων!

3. Για οποιουσδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι
δείγματα!

4. Για κάθε πελάτη, θα επιλέξουμε την καλύτερη μηχανή για τα προϊόντα τους!

5. Μπορούμε σύμφωνα με το σχέδιο οποιωνδήποτε πελατών να κάνουμε το σχέδιο για τους

Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Τεχνική υποστήριξη:


Έχουμε τα technists για τους πελάτες για να επιλέξουμε τη σωστή μηχανή και επίσης μετά από τις πωλήσεις για να βοηθήσουμε υπομονετικά τους πελάτες

λύστε τις ερωτήσεις σιγουρεύεται την εργασία μηχανών normly. Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού. Έτσι εάν έχει οποιαδήποτε ερώτηση, ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε στην ευκολία σας

 

 

Υπηρεσία μεταφορών:


Ομάδα DHL COSCO, ναυτιλία της Κίνας. Η Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση
χέρι πελατών s.

 

Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Εισαγωγή ομάδας

 

Η επιχείρηση έχει έναν διευθυντή με 20 έτη εμπειρίας στο εξαγωγικό εμπόριο κολλητικών ταινιών ως ηγέτη, που οδηγεί την ομάδα πωλήσεων για να επεκτείνει την επιχείρηση και να αναπτυχθεί σταθερά. Τα μέλη ομάδας μας είναι νέα, πλήρης της νεολαίας και η ζωτικότητα, έχει το θάρρος να καινοτομήσει και να σπάσει μέσω τους. Έχετε ένα λογικό της ευθύνης να παρασχεθούν οι πελάτες την ικανοποιητική υπηρεσία.

 

Κίνα CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα